Wie wil blijven zwemmen, kan kiezen om door te gaan voor een zwemvaardigheidsdiploma. Met een zwemvaardigheidsdiploma maakt je kind op een leuke manier kennis met zwemmend redden en verschillende soorten zwemslagen. We gaan je heel veel nieuwe vaardigheden leren. En als je alles goed beheerst, kun je afzwemmen voor je zwemvaardigheidsdiploma!

Wat leer je?

  • nieuwe slagen zoals vlinderslag, samengestelde rugslag en keerpunten. Natuurlijk komen ook de borst- en rugcrawl weer aan bod.
  • balvaardigheid, waaronder gooien en vangen én zwemmen met de bal.
  • onderwateroriëntatie, waarbij je een weg onder water zoekt door het zwemmen van pilon naar pilon op 2 meter diepte, én je leert een koprol achterover te maken

Dag en tijdstip zwemvaardigheidsles 

De zwemlessen starten op maandag 6 mei tot half september. De zwemvaardigheidslessen vinden 2x per week plaats op maandag- en woensdagavond van 19.30-20.00 uur. Tijdens de zomervakantie vervalt de avondles en wordt de zwemles gegeven op maandag- en woensdagochtend van 09.00-09.30 uur. Voor de zwemvaardigheidsles heb je een seizoensleskaart nodig van 2x per week. Het badenboekje is hier niet van toepassing. 

Let op: om mee te kunnen doen aan de zwemvaardigheidslessen moet jouw kind verplicht het A, B én C-diploma hebben. 

Online aanmelden diploma zwemvaardigheid

Tarieven

Meer weten?

Neem contact op met zwembad ‘t Woudmeer, telefoon 0226–351610.